Premiera pe 25 m
Pro Sport,   , 2006-12-09

INOT La Campionatul European de la Helsinki, Razvan Florea si-a apropiat prima medalie in bazin scurt a carierei, bronz in proba de 200 m spate

Pe final de an, iepurele a sarit de unde putini se asteptau. Urcarea pe podiumul continental a lui Razvan Florea (foto jos, dreapta) e o surpriza, in conditiile aparte ale probelor in bazin scurt.

Cu exact o suta de zile inaintea startului Campionatelor Mondiale de la Melbourne, constanteanul nu s-a dus in Finlanda doar pentru a accelera ritmul pregatirilor. 200 m spate e specialitatea lui, ca doar detine bronzul olimpic, dar parcurgerea distantei in bazin scurt nu-i era la fel de mult pe plac. Florea a terminat in 1:53,71, la 26 de sutimi de argintul germanului Helge Meeuw. "Fiecare soldat se gandeste sa fie general. Chiar daca nu e indragostit de bazinul scurt, am reusit si ma bucur foarte mult. Rezultatul ii da multa incredere", ne-a declarat, de la Helsinki, antrenoarea Gina Handrea.

Razvan va lua startul si la 100 m spate, iar dupa Europene va sacrifica Sarbatorile de iarna, urmand a pleca intr-un cantonament prelungit la altitudine, la Sierra Nevada, pana pe 15 ianuarie.

XHTML CSS 508 Copyright @2006 Razvan Florea and the authors.All rights reserved.Permission to use all documents and related graphics and any other material from this World Wide Web site is subject to Terms and Conditions. 131444 hits