Dublu bronz
Gazeta Sporturilor,  Mirela Neag , 2006-12-09

Razvan Florea a urcat in acest an de doua ori pe treapta a 3-a a podiumului european: prima data in vara, iar acum in bazin scurt.In 2006, inotul romanesc se rezuma la un singur nume: Razvan Florea. El a adus singura medalie, de bronz, de la Campionatele Europene din vara, si tot el a confirmat si la intrecerile continentale in bazin scurt, de la Helsinki. Joi seara, romanul a fost inregistrat cu al trei-lea timp (1.53,71) in finala probei de 200 metri spate din cadrul Campionatelor Europene, fiind devansat de rusul Arkadi Viatcianin (1:49,98), care a realizat record european, si de germanul Helge Meeuw (1;53,45). La Helsinki mai sint prezenti Ioan Gherghel si Octavian Gutu.

Cele doua medalii de bronz nu sint cele mai bune performante pe care si le-a dorit Florea, dar sint singurele rezultate notabile inregistrate de Romania in 2006. Si asta in timp ce Razvan a imbinat in acest an munca cu aventura. Pasionat al sporturilor extreme, in vara a obtinut permisul de a pilota ambarcatiuni cu motor si de fiecare data cind are timp liber pleaca cu salupa familiei pe mare. Ambarcatiunea, lunga de 10 metri si a carei valoare depaseste 100.000 de euro, a fost botezata cu numele sotiei sale, Oana.Razvan Florea este practicant si al schiului nautic, dar si un iubitor al imersiunilor in adincurile apelor, in acest an participind si la Campionatul Mondial de scufundari.

XHTML CSS 508 Copyright @2006 Razvan Florea and the authors.All rights reserved.Permission to use all documents and related graphics and any other material from this World Wide Web site is subject to Terms and Conditions. 131442 hits